top of page
Marije Zuidema tekstschrijver Zwolle aan het bloggen.jpg
marije zuidema SEO tekstschrijver zwolle tijdens briefing maken fotograaf.jpg

SEO cursus op maat voor ondernemers 

Een hogere ranking binnen zoekmachines betekent meer leads en meer omzet. Kortgezegd is dat hoe het werkt. Nou kun je zelf opzoeken hoe SEO werkt en dat proberen toe te passen of je besteedt je SEO uit. Óf je gaat voor de middenweg met deze SEO cursus op maat voor ondernemers. 

Ik doe een zoekwoordenonderzoek voor je, geef SEO advies aan de hand van concrete voorbeelden op jouw site én ik neem je mee in het hele proces. Bovendien krijg je na afloop een hand-out met tips waar je later nog op terug kunt vallen. 
 

marije zuidema tekschrijver zwolle tijdens briefing maken fotograaf.jpg

Online wél in de 'hoofdstraat' dankzij SEO

Stel: je begint een nagelstudio in jouw stad of dorp en je zit niet aan de hoofdstraat. Misschien zit je zelfs helemaal niet in het centrum, maar begin je een nagelstudio aan huis. Vrienden en familie weten dit natuurlijk en zij vertellen dit ook nog aan wat andere mensen. Dat levert ongetwijfeld een paar klanten op. Maar hoe vinden andere potentiële klanten je nou? Die Googelen bijvoorbeeld op NAGELSTUDIO + PLAATSNAAM. En dan… dan wil jij online wél in de hoofdstraat zitten. Dus op #1 staan. Of minstens in de top 3. Toch? Of dat lukt hangt mede af van jouw concurrentie, maar één ding is zeker: als je geen aandacht besteedt aan SEO lukt het je nooit. 

SEO uitbesteden of zelf doen? 

Je SEO uitbesteden of zelf doen? Die beslissing hangt natuurlijk van een aantal factoren af. Maar als je denkt dat het moeilijk is, dan kan ik je vertellen: het valt reuze mee. Natuurlijk, je SEO zelf doen vraagt om kennis én de juiste gegevens bij de hand hebben. Dan doel ik op de juiste zoekwoorden en een eventuele concurrentieanalyse. In deze SEO cursus op maat doe ik dit voor je. Vervolgens  bespreken we de opbrengst. Waar liggen de kansen voor jou? We bepalen samen op welke zoekwoorden jij gaat inzetten en dan kan het leren beginnen. Met jouw eigen site als voorbeeld laat ik je zien hoe je die zoekwoorden toepast. Zo kun je zelf verder aan de slag en heb je de juiste basiskennis. 

Waarom een SEO cursus op maat?

  • Je gaat aan de slag met zoekwoorden die voor jou interessant zijn

  • Je ontvangt voorbeelden aan de hand van de content op jouw site

  • Je ontdekt hoe je de theorie op jouw site en binnen jouw CMS toepast

  • Je ontvangt 15 tips in een document waar je altijd op terug kunt vallen

Voor wie is deze SEO cursus?

Deze SEO cursus op maat is vooral geschikt voor kleine ondernemers die zelf hun website beheren óf gewoon meer willen weten over SEO. 

 

Het is handig om al een website te hebben, maar het is ook zeker een optie om deze SEO cursus te volgen voordat je je website laat of gaat bouwen. Zo kun je direct de juiste structuur uitdenken en toepassen. Dat heeft ook veel voordelen, want ook de structuur en opbouw van de pagina’s spelen mee als het gaat om SEO.

Wat kost deze SEO cursus op maat?

 De investering is 885 euro (excl. BTW).

bottom of page