top of page
Marije Zuidema tekstschrijver Zwolle aan het bloggen.jpg
Marije Zuidema tekstschrijver Zwolle aan het bloggen_edited_edited.jpg

SEO teksten laten schrijven

Websiteteksten, blogs, nieuwsbrieven, grote lappen tekst voor regiopagina's of een paar sterke zinnen voor de metadata 'achter' jouw pagina's... Soms kan het vlot en soms is het verstandig om eerst een (groot) zoekwoordenonderzoek te doen. Ik word ook erg blij van het structureren van de content en het hergebruiken/optimaliseren van teksten. En dit alles al dan niet met AI, zoals ChatGPT. 

 

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. 

marije zuidema tekschrijver zwolle tijdens briefing maken fotograaf.jpg

Blogs laten schrijven

Blijf aan je website werken door middel van blogs. Nuttig voor jouw websitebezoekers, maar met name interessant vanuit SEO-oogpunt. Ik schrijf uiteraard niet zomaar wat, maar onderzoek welke zoekwoorden interessant zijn en bouw daarmee het verhaal op. Blogs zijn ook ideaal met oog op content voor andere kanalen, zoals social media of als item in een nieuwsbrief. 

Website teksten laten schrijven

Professionele website teksten laten schrijven die de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website vergroten? Ik doe niet anders. Soms is ChatGPT daarbij een mooie assistent of inspiratiebron. Eén op één overnemen is nooit een optie. Benieuwd hoe ik dit wél gebruik en of AI voor jou kan werken? Neem contact op. 

Nieuwsbrief laten schrijven

Wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief verzenden en wil je dit graag uitbesteden? Ik denk graag mee over het doel en de inhoud van de nieuwsbrief. Vervolgens schrijf ik de teksten. Kort, activerend en scanbaar met daarbij passend gekozen beeld. Wil je ook het verzenden uitbesteden? Geen probleem. Ik kan jouw nieuwsbrief van A tot Z op me nemen. 

Ontdek kansen en risico’s met een zoekwoordenonderzoek

Een (groot) zoekwoordenonderzoek geeft antwoord op vragen en levert inspiratie op. Wat zijn de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden? En heeft het zin om daar volop in te zetten met oog op zoekvolume en concurrentie? Of zijn er slimmere zoekwoorden en LSI’s te bedenken die meer effect hebben? Een zoekwoordenonderzoek geeft richting en houvast. Niet alleen met oog op de inhoud van webteksten, maar ook als het gaat om de menu-structuur van je website en de opbouw van de pagina’s. Wanneer je echt wilt gaan scoren binnen Google en andere zoekmachines, adviseer ik altijd om een zoekwoordenonderzoek te doen. Je hebt daarmee een document in handen waar je nog lang op terug kunt vallen. Het is de kern van een goede SEO-strategie. 

Een zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren?

bottom of page